2020'ye Girerken Parizyen Ruhu Seven Kadınlara L’Oreal Paris'ten Yılbaşı Hediye Fikirleri

Yeni yıl heyecanı, dilekler, başlamak istediklerin, bitirmek istediklerin derken liste dolup taşıyor. Bu listede hem kendini hem sevdiklerini mutlu edebileceğin en hoş detaylardan birini ise hediyeler oluşturuyor. Özellikle yılbaşı indirimleri ve kampanyaları sayesinde dilediğin herkesi en iyi yılbaşı hediyeleri ile ödüllendirebilirsin. Konu hediyeler olunca makyaj malzemeleri, özellikle kadınlar için mükemmel bir alternatife dönüşüyor. Fondötenler, concealer'lar, mat rujlar, göz farları, renkli nemlendiriciler ve daha onlarca farklı alternatif seni bekliyor. Karar vermen zor olabilir ama L’Oreal Paris'in yılbaşı hediyeleri 2020 konsepti için özel olarak hazırladığı bu listeye göz atabilir, böylece bu mükemmel yılbaşı hediye fikirleri arasından sana uygun olanı kolayca seçebilirsin. O zaman hazırsan başlayalım...

L’Oreal Paris Infaillible More Than Concealer ile Kapatıcılığın Zirvesini Yaşayın

More Than Concealer'ın etkisi oldukça açık ve net: Bir gün boyunca süper yüksek derecede kapatıcılık. Bu özellik, ürünün neden sıradan bir concealer'dan çok daha fazlası olduğunu açıklıyor. Tüm yüze uygulanabilen özel yapısıyla da büyük avantaj sağlayan makyaj malzemesini, göz altlarınızın yanı sıra yüzünüzün kapatıcıya ihtiyaç duyan tüm noktalarına uygulayabilirsiniz. Yüksek kapatıcılık içeren concealer çeşitlerinde genellikle bir süre sonra kalıp hâlini alan ve çatlayan bir görüntü oluşabiliyor. L’Oreal Paris, bu durumu nemlendirici etkiye sahip olan doğal bitişli More Than Concealer ile engelliyor. Elastik yapısıyla ciltte dağıldıkça incelerek çok daha doğal duran L’Oreal Paris Infailliable More Than Concealer, büyük süngerli aplikatörü ile kısa sürede, kolayca ve etkili bir şekilde uygulanabiliyor. Yalnızca yılbaşında değil her dönemde en güzel hediyeler arasında yer alabilecek olan More Than Concealer'ı, kendin dahil herkes için mükemmel hediye alternatifleri arasında düşünebilirsin.

Kusursuz Ten Makyajı İçin L’Oreal Paris True Match Fondöten

L’Oreal Paris True Match Fondöten tıpkı isminde olduğu gibi sana gerçek anlamda kusursuz bir ten makyajı sunuyor. Bunu da cildinle bütünleşen yoğun pigmentli yapısı ve besleyici içeriği sayesinde yapıyor. Açıktan koyuya, sarı alt tonludan pembe alt tonluya birbirinden farklı cilt tipi ve rengiyle kolayca uyum sağlayabilecek kadar çeşitlilik içeren True Match Fondöten seçenekleri, standardın üstünde bir uyum arayanlar için ideal bir alternatif meydana getiriyor. Hyalüronik asit, antioksidan ve E vitamini ile zenginleştirilmiş formül, iki haftada cilt kalitesinin görünümünü olumlu yönde etkileyerek L’Oreal Paris True Match Fondöten'in neden bir efsaneye dönüştüğünün kanıtı. Bilimin ispatlanmış faydalarını kozmetikle bir araya getiren ürün, bu yüzden fondötenler arasında özel bir yeri hak ediyor. Eğer makyaj malzemeleriyle ilgili yılbaşı hediyeleri arıyorsan ve bu ürün ten makyajına yönelik bir ürün olsun istiyorsan L’Oreal Paris True Match'i değerlendirebilirsin.

İnce Yapısıyla Fark Yaratan L’Oreal Paris Rouge Signature Likit Mat Ruj

Mat rujlar son yılların en popüler makyaj malzemelerinden biri olsa da kuruma, çatlama, dökülme gibi problemler yaratabiliyorlar. L’Oreal Paris, çok daha ince bir yapıya sahip olan Rouge Signature ile mat rujlara dair sevdiğin tüm özellikleri dezavantajlarından arındırılmış bir şekilde sana sunuyor. Dudaklarda yokmuş gibi bir his uyandıran makyaj malzemesi, bu yüzden yapışkanlık, pul pul dökülme, çatlama gibi olumsuz etkiler içermiyor. Rouge Signature, ince ve hafif yapısına rağmen yoğun bir formül barındırdığı için renk vurgusu da oldukça güçlü ve kalıcı bir sonuç veriyor. Öyle ki tek sürüşte bile dudaklarında yoğun bir renk elde edebilirsin. Pembeden kırmızıya, bordodan kahveye 12 farklı renk seçeneği içeren mat ruj serisi, gerek günlük makyajda gerekse özel anlarda kullanabileceğin geniş bir çeşitlilik barındırıyor. Küçük yılbaşı hediyeleri arayışında düşünebileceğin L’Oreal Paris Rouge Signature'ın farklı renklerini satın alarak yeni yılda mutluluk dağıtabilirsin.

Kirpik Kaldırma Etkili L’Oreal Paris Unlimited Maskara

Çoğu kişi gibi sen de muhtemelen bir maskaradan temel olarak daha dolgun ve daha hacimli kirpikler yaratmasını bekliyorsun. Peki, kullandığın maskara aynı zamanda kirpiklerini kaldırsaydı nasıl hissederdin? İşte bu sorunun cevabını sana kirpik kaldırma etkili L’Oreal Paris Unlimited Maskara veriyor. Normal ve "Very Different Waterproof" olmak üzere iki farklı çeşidi bulunan ürünün normal versiyonuna ek olarak suya karşı ekstra dayanıklı versiyonunu da tercih edebilirsin. Ilık suyla kolayca çıkan ve suya dayanıklı ilk maskara olan Unlimited Very Different Waterproof Maskara, beklentilerinin ötesinde bir performans sergiliyor. Kirpiklerini yalnızca hacimli göstermekle kalmayıp, 'lifting' etkisi yaratabileceğin Unlimited Maskara, en etkileyici yılbaşı hediyeleri arasında. 

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.lorealparis.com.tr/2020-ye-girerken-parizyen-ruhu-seven-kadinlara-loreal-paris-ten-yilbasi-hediye-fikirleri" }

Vurucu Bir Göz Makyajı İçin L’Oreal Paris Color Queen Tekli Göz Farı

Tekli yapısıyla hem maliyet hem de yanında taşıma açısından avantaj sağlayan Color Queen far seçenekleri, kremsi, yoğun bir formül içeren onlarca farklı renk seçeneği sunuyor. Kusursuz göz makyajının olmazsa olmazı farlar, genel olarak yüz makyajının da en vurucu, dikkat çeken noktalarından biri. Bu detayın altını çizen Color Queen farlar, yüksek pigmentasyon ve kremsi doku sayesinde tatmin edici bir sonuç ortaya çıkarıyor. Formülünün %30'u değerli yağlardan meydana gelen bu göz farı, böylece hem besleyici oluyor hem hiç zahmetsizce uygulanabiliyor. Mor, kırmızı, kahve ve pembe gibi birbirinden değişik tonların yer aldığı toplam 36 renk seçeneği içinde aradıklarını kolayca bulabilirsin. Ayrıca mat, simli, satin ve metalik olmak üzere dört farklı bitişe sahip olan bu farlar, istediğin zaman istediğin kombinle mükemmel bir uyum yakalayabilir. Eğer çevrendekilerin hangi renk göz farını sevebileceğini tahmin edebiliyorsan L’Oreal Paris Color Queen Tekli Göz Farı çeşitlerini mükemmel bir hediyeye dönüştürebilirsin.

L’Oreal Paris Glow Cherie Aydınlık Veren Renkli Nemlendirici ile Anında Güzelleştiren Cilt Bakımı

Kozmetik marketlerde birçok nemlendirici, fondöten ya da aydınlatıcı var. Ancak, bunların hepsini bir araya getiren çok amaçlı bir ürün bulmak zor olabiliyor. L’Oreal Paris, her ihtiyacı ve beklentiyi göz önünde bulundurarak geliştirdiği ürün serisine böyle seçenekleri dahil ediyor. Bu çok amaçlı seçeneklerden biri de Glow Cherie Aydınlık Veren Renkli Nemlendirici. Formülünde yer alan karpuz özleri, ciltte yatıştırıcı ve dengeleyici bir etki yaratırken renkli sedef özleri cildi canlandırıyor. Gün boyu cildi nemlendiren, yumuşak ve pürüzsüz olmasını sağlayan renkli nemlendirici, aynı zamanda ışıltı ve aydınlık veren formülüyle uygulandığı ilk andan itibaren ciltte oldukça hoş bir görüntü yaratıyor. Özellikle gün içerisinde yoğun ten makyajı tercih etmeyenlerin kullanabileceği ürün, diğer yandan iddialı bir makyaj yapmak isteyenler için mükemmel bir fon oluşturuyor. İlgi çekici yeni yıl hediyeleri arasında olan Glow Cherie'nin üç farklı renk alternatifinden dilediğini seçebilirsin.

Kokusu ve Kalıcılığıyla Büyüleyen L’Oreal Paris Les Chocolats Likit Mat Ruj

Çikolata kokusu ve gün boyu kalıcılık L’Oreal Paris'in Les Chocolats Likit Mat Ruj'unda bir araya geliyor; ortaya kaliteli ve enfes bir sonuç çıkıyor. Ultra mat bir görüntüsü olan Les Chocolats, dudaklarında doğal bir izlenim yaratan renkleri tercih etmek isteyenler için mükemmel bir alternatif. 16 saate kadar kalıcılığa sahip olan ürün, yemek yediğinde ya da bir şeyler içtiğinde dahi bozulmadan dudaklarında kalmaya devam ediyor. Gül kurusundan kahveye, kırmızıdan pembeye onlarca farklı renk tonuna sahip olan L’Oreal Paris Les Chocolate Likit Mat Ruj, herkesin beğenebileceği yılbaşı hediyeleri arasında bulunuyor.

Üstelik bunlar, L’Oreal Paris'te kendin ve sevdiklerin için düşünebileceğin sayısız yılbaşı hediyelerinin sadece birkaç tanesi. 2020'ye sayılı günler kalmışken kararını son ana bırakmadan hemen hediyelerini seçmeyi ihmal etme. Sonra için rahat bir şekilde geri sayıma başlayabilirsin. Yeni yılın sana birbirinden harika güzellikler getirmesini diliyoruz!

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.lorealparis.com.tr/2020-ye-girerken-parizyen-ruhu-seven-kadinlara-loreal-paris-ten-yilbasi-hediye-fikirleri" }
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "Thing", "subjectOf": { "@type": "ItemList", "itemListElement": [ ] } }
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Ana Sayfa" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.com.tr/trend-ve-ipuclar", "name": "Trend ve ipuçları" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.com.tr/2020-ye-girerken-parizyen-ruhu-seven-kadinlara-loreal-paris-ten-yilbasi-hediye-fikirleri", "name": "2020-ye-Girerken-Parizyen-Ruhu-seven-kadinlara-loreal-paris-ten-yilbasi-hediye-fikirleri" } } ] }